Trinity Reload producten kunt u kopen bij Haaridee Apeldoorn. Bestellen? Stuur uw whatsapp-bericht of bel ons!

PASTE

NATURAL HOLD

medium shine styling paste natural hold

re:LOAD the definition of your look. Structureert het haar met een mooie glans en een natuurlijke stevigheid. PASTE stelt je in staat een losse en nonchalante look te creëren met een natuurlijke twist. De flexibele toepassing zorgt voor definitie en beweging tegelijk. Zelfs in vochtige lucht blijft het haar in de juiste vorm. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig diefproefvrij.

MUD
MEDIUM HOLD

matt styling cream medium hold

re:LOAD the shape of your look. Stevige fixatie en een matte finish voor onderscheidende lijnen in je kapsel. MUD geeft een stevige, vormbare stevigheid en een natuurlijke finish met bamboe-extract en natuurlijke bijenwas. Bekend om vocht te verzegelen helpt het ook om haarbreuk te voorkomen. Vooral geschikt voor kort haar. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

POMADE

high shine styling pomade natural hold

re:LOAD the motion of your style. Geeft ieder haartype een extra glans en een natuurlijke stevigheid. POMADE is de perfecte afwerking voor krullend haar terwijl het een modern en flexibel styling alternatief biedt voor alle andere soorten haar. Dit unieke product met vochtinbrengende moleculen geeft een klassieke uitstraling. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

MUD

matt styling cream strong hold

re:LOAD the shape of your look. Sterke fixatie en een matte finish voor duidelijke lijnen in je kapsel. MUD is de juiste stylingkracht voor elk type haar. Met bamboe-extract en natuurlijke bijenwas. Bekend om vocht te verzegelen helpt het ook om haarbreuk te voorkomen. Bijzonder geschikt voor kort haar en stoere looks. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

MUD

matt finish ultra strong hold

re:LOAD the shape of your look. Ultra sterke fixatie en een matte finish voor duidelijke lijnen in je kapsel. MUD is de ultieme stylingkracht voor elk type haar. Met bamboe-extract en natuurlijke bijenwas. Bekend om vocht te verzegelen helpt het ook om haarbreuk te voorkomen. Bijzonder geschikt voor kort haar en stoere looks. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

CURL CREAM 

medium shine medium hold

re:LOAD your glamorous curls with ultra-hip volume, bounce and vigorous shine. Leave in crème – Anti-frizz. CURL CREAM geeft een krachtige bundeling van de krullen en beschermt gepermanent en krullend haar. Terwijl het essentieel vocht toevoegt, geeft de formule de ideale balans van stevigheid en elasticiteit tot krullend haar. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

FIBER 

medium shine strong hold

re:LOAD the texture of your look. Sterke fixatie en medium glans voor een natuurlijke uitstraling. FIBRE definieert en voegt volume toe, blijft flexibel dus, perfect om te restylen. De flexibele toepassing zorgt voor definitie en beweging tegelijk. Blijft mooi gestyled zonder concessies te doen. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

GRIP SPRAY

matt finish strong hold

re:LOAD the texture of your look. Ultra sterke fixatie en een natuurlijk finish voor je kapsel. GRIP SPRAY zorgt voor een sexy strandlook zoals na een dag aan de oceaan. Geeft textuur, volume en een matte afwerking aan het haar. Verwijdert vet weg zonder residuen achter te laten op het haar. Geen parabenen. Geen sulfaten die schadelijk zijn voor haar, gezondheid of milieu.. Volledig dierproefvrij.

SPRAY

medium shine ultra strong hold

re:LOAD your style with extra hold and luminous shine. Deze lichtgewicht formule laat geen residuen achter. SPRAY geeft ultra sterk, langdurig resultaat en zorgt ervoor dat het kapsel bestand is tegen vochtigheid en houdt het haar in vorm te allen tijde. Het droogt snel zonder het haar plakkerig te maken. Kan gemakkelijk uitgeborsteld worden. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

MOUSSE

medium shine ultra strong hold

re:LOAD your style with extra hold, full volume and vibrant shine. Panthenol beschermt alle soorten haar. MOUSSE geeft een ultra sterke fixatie zonder het haar plakkerig te maken. Perfect voor het droog föhnen van het haar. Dankzij de gewichtloze en hydraterende formule zal de mousse zorgen voor een adembenemende look zonder dat het haar uitdroogt. Geen parabenen. Geen sulfaten. Volledig dierproefvrij.

Trinity Reload Style Producten kunt u kopen bij Haaridee Apeldoorn. Stuur uw whatsapp-bericht of bel ons!